تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی بابل

جشنواره هفته پژوهش مصادف با روز پژوهش و میلاد باسعادت حضرت امام حسن عسکری (ع) با حضور دکتر پیام کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر جلالی رئیس دانشگاه و دیگر مسئولین یکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۷ در سالن امام علی (ع) برگزار گردید.در این جشنواره، پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی بابل مورد تقدیر قرار گرفتند.حضور اساتید محترم مرکز تحقیقات باروری ناباروری فاطمه الزهرا (س) دربین پژوهشگران برتر برگ دیگری برافتخارات این مرکز افزود. کسب رتبه اول پژوهشگر برتر در گرایش علوم بالینی توسط سرکار خانم دکتر صدیقه اسماعیل زاده و رتبه اول پژوهشگر برتر در شاخه پرستاری و مامایی توسط سرکار خانم دکتر فرامرزی وبرترین داور منتخب نشریات دانشگاه نیز سرکار خانم دکتر مولود آقاجانی دلاور معرفی شدند.