جشنواره و نمایشگاه فرزند آوری و جوانی جمعیت

جشنواره و نمایشگاه فرزند آوری و جوانی جمعیت در راستای اجرای سیاست های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با اهداف ترویج فرهنگ ازدواج و فرزند آوری ؛ آگاه سازی جامعه از جوانی جمعیت و چالش ها و تهدیدهای سالخوردگی جمعیت برپا شددر بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا از تاریه 12 اردیبهشت به مدت 3 روز برگزار گردید.

این جشنواره  سه روزه با عنوان همه باهم پیش بسوی ایرانی جوان وپویا با همکاری مراکز جامع سلامت منطقه بابلکنار و مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا(س) و مشارکت کارشناسان واحد بهداشت خانواده و اداره مامایی درمان دانشگاه در دو بخش برگزار شد.
همایش خانواده و جوانی جمعیت با حضور حجت الاسلام عابدی امام جمعه مرزی کلا، دکتر  مهدی محمدیان معاون درمان دانشگاه ، دکتر باکویی رئیس دانشکده پرستاری ومامایی، دکتر علی نتاج رئیس بیمارستان،  کارشناسان و مسئولین بهداشت درمان دانشگاه و پرسنل بیمارستان های تابعه و مردم منطقه بابلکنار برگزار و درمورد پیامدهای تک فرزندی و راههای تغییر درنگرش خانواده ها درمورد فرزند آوری ، لزوم و اهمیت داشتن ایرانی جوان و راههای تشویق خانواده به فرزند آوری   بحث و تبادل نظر شد.
درپایان این همایش از مادران دارای ۴ الی ۵ فرزند تقدیر شد.